Jobbig natt

Jisses va trött jag är nu. har jobbat natt i 2 dagar, alltså bakat, och nu ska jag ställa om till dagtid igen typ. Jobbigt. Imorn jobbar jag dock bara några timmar, börjar ca 13.30. Ska hjälpa till med vete. ska snart krypa i säng, har bara sovit 3 timmar efter 12 timmars jobb än.
inatt vid halv ett när jag satt mig i bilen så startade den inte. PANIK typ.  fick lov att låna Jennies cykel i den becksvarta natten. USCH!  efter en hemsk cykeltur var det dags för bakningen, det gik helt okey, blev dock aningen försenad imorse när det var dags för andra leveransen ( som vi bara har på torsdagar). Kände mig as kass.
innan jag åkte hem vid 13 åt jag lunch med dom på jobbet.
Kl 18 ikväll kom Micke & Anna hit, Micke undersökte min bil och hittade felet rätt fort. Batteriet var "urladdat" typ. måste ha glömt nån lampa på eller nåt :/  Micke fixade felet och nu brummar lilla BYR igen :)  Thank god!

idag fick jag maten serverad av Caroline, det kändes såå lyxigt & gott var det med :D  efter maten städade vi av lägenheten lite, sen blev det melon till efterrätt :) 

Nej, undra om man ska sova nu kanske?
btw, 27 dagar kvar tills jag åker till Värmland & får träffa min älskade familj.
Natti natti!


Lördag

nu är det helg igen, inte för att det är nån speciell skillnad på helg & vanlig dag men, ändå..
igår var jag med Jennie & Simon hem till Pallle & Karin. vi gjorde och åt pizza samt lirade lite guitar hero. jag börjar lära mig nu ^^  Åkte hem vid 10, jag var chaffis eftersom Jennie & Simon drack vin :)  så kröp i säng vid halv 11 igår, sen gick jag upp vid 3 inatt, då va de dags att jobba.  körde degar idag.  imorn börjar jag vid halv 5, ska baka :) 
Börjar bli trött nu, har inte sovit nåt än, bättre att sova riktigt tidigt ikväll. ska kolla klart på Star Wars sen ska jag nog sova.  Skönt :)

planerna för helgen blev inte riktigt av. som vanligt när de gäller mina planer känns de som. tråkigt!  men, mer tid att vila & även att städa här hemma.  Jennie åker till Italien imorgon, åkte ivg till Lund redan idag. kommer sakna den lilla solstrålen :)  Caroline kommer hem från Ängelholm inatt, så blir bara ensam en halv natt :P
jag är nämligen inte så överförtjust i att va ensam här.

Nej, godnatt på er!

Inte enligt planerna men tusan så trevligt..

Den lilla trippen till Kristianstad blev inte alls som planerat. Tyvärr.  Trots nån liten besvikelse så hade jag en mycket trevlig gårdag & morgon ändå.  Träffade en av mina gamla lärare från KY utbildningen och vi fikade och snackade i flera timmar.  Åke är ett riktigt bra bollplank.
Sen på kvällen beställde jag & Linus pizza i brist på tid innan några av hans kompisar dök upp för att spela Risk. haha, jag var verkligen kass. Ingen strateg i mig inte!  MEN, trots det så hade jag en riktigt trevlig kväll med härligt sällskap & lite gott att dricka.  Killarna stack vid 1 tiden & då var jag så trött att jag stupade ner i soffan.
Imorse vaknade jag vid nio, Linus satt och snacka i telefon med nån från jobbet, trots sin semester.  Vid 10 tiden drog vi bort till Café Fenix och åt lite frukost. Sen åkte han iväg & spelade golf med några vänner, jag tog en runda på stan, sen var det dags att åka hem.
Svängde förbi jobbet på väg hem & hämtade nycklar då jag ska baka inatt. Börjar kl 1.  Kan inte påstå att jag kunnat sova så värst mkt än heller. JOBBIGT!  just därför ska jag nog krypa i säng nu, åtminstone vila.

Natti!

"Semester" i Kristianstad

Jobbet & bakningen inatt gick bra. PUH!  lättnad. nu är första gången över, det är skönt!  det blev dock ett riktigt långt arbetspass, började ju kl 12 inatt & slutade halv 12 i förmiddags. åt en lätt lunch när jag kom hem sen blev det duschen & sen la jag mig & sov.  vid det laget var jag helt slut, sov bara till 4 först, va upp en sväng sen la jag mig igen vid 5.  när klockan var tjugo i 7 kom Carroline och väckte mig, hon hade lagat middag. så vi åt citron och rosmarin marinerad fläskfilé & ugnsbakad potatis & morötter med pepparsås. GOTT!    efter middan åkte hon på bio med en vän i Ystad och jag dikskade och tog sedan en liten promenad.
nu myser jag i soffan. skönt att vara lite ensam :)   imornbitti börjar jag jobba kl 5 ungefär, så ska inte va uppe så länge till, är fortfarande trött.

på måndag & tisdag är jag ledig, så det bär av upp till Kristianstad imornkväll :)  en liten mini semester.
Ska bo hos linus, det ska bli trevligt att bara umgås med nån man känner såpass väl. Kristianstad är de närmaste hemma jag kommer komma denna sommar. Hinner inte åka hem till mamma & pappa nåt.  synd men så är de.

Nu sa jag kika på film, 101 dalmatiner :P
Natti

Jobbar natt

idag har det varit en lugn och skön dag. har legat på stranden ett par timmar och solat, sen har jag sovit några timmar & ätit tacos med caroline efter att hon kom hem från jobbet. inatt ska jag jobba. börjar kl 12, alltså om ungefär 2 timmar.  inatt ska jag för första gången baka helt ensam. alltså, baka av allt bröd som körs iväg på leverans till olika ställen imornbitti kl 05.30. det ska bli kul! :)  hoppas det går bra med.
jag slutar nog jobba runt 8-9 imornbitti, då blir det bara hem & duscha, sen sova några timmar.
nu ska jag vila lite i soffan. är lite trött, så det är bäst så.

natti natti and wish me luck!

JUST DE! måste bara säga att jag äntligen klippt mig :D
Kortare & skönare än någonsin.

Saknaden...















Jobb & mys..

God kväll.
Efter en lång dag sitter jag här i soffan och myser för mig själv.  har ätit lite mat & druckit te.  imorse började jag jobba kl 4, slutade vid halv 2 ungefär.  när jag kom imorse fick jag avlösa anna som bakade. hon hade sparat lite av varje för att jag ska lära mig alla tider & temperaturer. det gick bra :)   känns bra med lite ansvar med.  på måndag blir de mkt ansvar för min del dock. helt ensam i bageriet med 2 ICKE vana killar & vi kommer ha mkt att göra.  blir säkert övertid så de sjunger om de.  Men imorgon är jag ledig så då kan jag ta de lugnt och sova ordentligt. 

tvättmaskinen går för fullt nu, har knappt tvättat sen jag flytta hit... imorgon ska jag nog dammsuga och lite sånt. jag och Jennie, en av mina 2 sambos, ska kanske åka till stranden om det blir fint väder.
nu funderar jag på att sätta på nån film på datorn. kolla så länge jag orkar, sen sova.


Lux Choklad & Dessert

Oj,, nu har de hänt mkt sen sist. och inte är jag på nåt överdrivet skrivhumör heller. idag har jag jobbat 13 timmar, så är lagomt slut i kropp & huvud.  men, jag måste ju ändå berätta lite nyheter. för en tid sen började jag söka jobb, i Sthlm. jag fick "tid" för provjobbning på ett exklusivt ställe som heter Lux Choklad & Dessert. & nu, har jag fått jobb :D
WOHO!  börjar så fort jag kan efter Olof Viktors, alltså typ i början av september. det ska bli kul :)  ska ersätta en bagare som ska börja som kock på Lux Stockholm, som är en restaurang. Ser framemot hösten :)  fast vill inte att sommarn ska gå fort heller, jag gillar alla mina vänner & sambos m fl. här nere. :)

Trots att jag inte tror att storstadslivet i Sthlm är nåt för mig i längden så ska de bli riiiktigt kul! Vilka möjligheter!  ett jobb på Lux är värt mkt! :)  
sammanfattningenvis har sön-mån-tis i Sthlm varit roliga, givande & spännande, samt jobbiga. Låånga dagar.

För att berätta lite om livet i allmänhet här nere så jobbar jag & ligger på stranden typ. det är sköönt ^^  jag trivs riktigt bra med mina sambos..

nu är de duschen sen sängen som gäller, natti natti!

RSS 2.0