Från vackra Österlen till händelsernas & möjligheternas stad - Stockholm!

Det är bevisat. Jag är mycket dålig på att uppdatera. Men, de senaste 2 veckorna har varit väldigt händelserika. Jag har helt enkelt haft fullt upp med resten av mitt liv, så bloggen har definitivt hamnat i skymundan.  Men, bloggen försvinner inte, det gör däremot de värdefulla ögonblicken som bara sveper förbi ute i det verkliga livet.  Den sista tiden i Glemmingebro med min Olof Viktors familj var helt makalöst bra, trevlig & rolig.  Den fylldes med vatten, skratt, fest & roliga lekar, fina klänningar, strandbesök, presenter, tjejmiddag & till sist även tårar.  Det kändes både bra och dåligt att lämna Skåne i onsdags.  Jag kramade om nästan alla mina arbetskamrater, med tårar i ögona, sen gick jag ut till min lilla BYR, startade och rullade iväg.  Det kändes i hjärtat att lämna människor som jag tycker så mkt om.  57 mil senare var jag i Filipstad, körde in lilla Byr på mammas & pappas uppfart. Ett nytt tårfyllt ögonblick.
Helgen nu har varit mycket familjeinriktad. Daniel & Fanny har varit här & ätit middag, vi har varit där, i deras nya vackra hus som de flyttat in i :) Jag har träffat min mormor & morfar, min morbror med familj. 
i lördags kväll umgicks bara jag och Daniel :)
jag har fått träffa min allra bästa vän, vi har fikat, jag har blivit grattad. Idag hoppas jag att vi hinner ses igen :)
Ikväll ska jag & pappa hem till mormor & morfar. 

Imorn runt kl 15 lämnar jag stan igen, för att påbörja att nytt spännande äventyr. Dock bara 30 mil bort, i Stockholm. Här kommer jag kunna träffa en del av min Kristianstad familj :) som jag saknat så.
Detta kommer bli ännu ett underbart kapitel i mitt liv, och jag lovar, jag ska försöka uppdatera mera ^^

Mesta delen av allt är packat, men det finns alltid småsaker att plocka med.  Det ska jag göra nu.

Kram & hej!

Huvudvärk, men ändå mysigt..

Trots att det varit en helg följd av huvudvärk kan den sammanfattas som rätt bra.  Igår tog jag det lugnt, sov och låg i soffan nästan hela dagen. Hade en väldig huvudvärk och mådde inget vidare. ´Tiitade på film på kvällen & tömde tårkanalerna totalt då Jude Law spelade så bra i "Tillbaka till Cold Mountain".  
Idag slutade jag jobba riktigt tidigt, vilket var skönt i o m att jag hade huvudvärk redan då,  var hemma redan halv nio, åt lite lätt frukost sen slocknade jag under filten i soffan till jämt efter elva. Tog en promenad i ungefär 1 timme, sen tog jag mig en sväng bort till stranden. Det blåste dock så hiimla mkt så jag var inte ens där en timme. Åkte hem & lagade mat, diskade, duschade, sen åkte jag hem till Palle & Karin, där även Mattias & Ann var, sympati åt lite tacos & lekte med barnen.  På väg hem plockade jag upp Caroline som kom med tåget från Ängelholm.
Kvällen till ära så lånade jag en supersöt turkos klänning, men smala band och söta knappar, av Jennie.

Nu sitter jag och väntar på 100m finalen herrar i friidrott. Lite spännande är det. :)
Så snart det är slut ska jag borsta tänderna och sova, är trött.
Imorgon börjar jag jobba kl 6. Efter jobbet ska jag & Caroline (kanske Jennie) äta ugnspannkaka tillsammans. Det är trevligt att äta tillsammans, :)

Nu är det dags för loppet. Godnatt!


Jag & Jennie förra helgen

Top Model..

Imorse var jag på vårdcentralen i Ystad. Fick ett typ av penicillin som heter Dalacin. Ska äta en kapsel två gånger/dag.  Snart är det dags för kapsel nr 2.  Jag rekomenderades även att köpa en anticeptisk salva, så det gjorde jag. 
Förhoppningsvis försvinner detta snabbt!

När jag ändå va inne i stan handlade jag lite mat, sen bar det av hem. åt lite lunch, vilade.
Har fixat några viktiga samtal med. Har ett litet "möte" på onsdag, ska bli såå kul :)  Sen har jag även pratat med Ted på Lux i Stockholm. Det kändes bra :)
Efter en promenad kollar jag nu på Top Model. :)

Ha en bra fredagkväll!

Jobbig kombination

Jaag veeet, jag är numera kass på att uppdatera min blogg. Men, lusten finns inte riktigt.
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara...  Mitt liv här nere i Glemmingebro är helt okey, jag har ett roligt jobb med härliga arbetskamrater och även trevliga sambos i lägenheten. Jag har fått vänner för livet här nere, som jag verkligen tycker mycket om.  Samtidigt saknar jag min familj & min bästa vän så mycket att det gör ont i kroppen och så fort jag hör nån av deras röst i telfonen blir jag alldeles tårögd. Jag är väldigt ofta ensam i lägenheten, de andra har ändå familj i närheten så dom vill träffa så fort det går. 
Sen är det även så att min kropp inte riktigt sköter sig.. jag vet inte varför. kanske för oregelbundna sov- & matvanor, stress, nattjobb.   Imorgon ska jag åka in till vårdcentralen i Ystad, har fått otäcka eksem på armen som jag inte vill ha kvar.
Kombinationen av allt detta gör mig rätt nere. Jag är inte så pigg på nåt...
Jag vill bara komma HEM.   Och jag veet, det är inte länge kvar tills jag kommer hem, med morgondagen medräknad är det bara 13 dagar kvar.  underbart!
Nästa helg, den 22 augusti, ska jag, Jennie & Simon ha en in & utflyttningsfest, samt 20- & 26 årsfest. DET ska bli kul :) Blir lite som en avskedsfest med, innan jag åker den 26e.

Nu ska jag gå till affären och köpa mjölk, sen mysa lite mer i soffan.
Kram

Mot Lund..

Godmorgon!
Här i Glemmingebro är det en varm och solig lördag förmiddag. det var fint & skönt redan vid halv 9 imorse när jag var ute och gick en runda :)   nu har jag, jennie & simon ätit en mkt stor och god lördags frukost & jag är sååå mätt.  Simon åkte nyss iväg för att fota ett bröllop och jennie kom precis ur duschen. nu ska jag göra mig iordning sen bär det av mot Lund med Jennie :)  SHOPPA! :D

Ha en trevlig helg allihop, det ska jag!
Puss


Ledig en hel helg...

Hej hej, länge sen igen nu.  Dålig på detta. idag blev det bara ett 8 timmars pass på jobbet. rena rama lyxen i jämförelse med de vanliga 11-12 timmarna.  så vid 3 idag började jag min lilla ledighet. detta är nämligen min enda lediga helg på hela sommarn, & den började med ´mycket god mat, trevligt sällskap och ett glas vin ikväll.
imorgon blir det stor & mysig frukost, sen åker jag & Jennie till Lund och shoppar. på kvällen ska vi på en fest i Eslöv hos hennes bästa vän. Efter det blir det kanske utgång i Malmö. ska bli jättekul :)  Jennie är för övrigt en av mina sambos & en mkt god vän ^^

men, nu är jag tröött, så jag får återkomma efter helgen antar jag. Sja försöka ta lite bilder :) 

Puss& godnatt mina vänner

RSS 2.0